Túl a csúcsokon

2020. július 21. Hírek

protipp0720

Kevés ipari részvény mondhatja el magáról, hogy a márciusi tőzsdei összeomlást követően már magasabban áll, mint a tavaszi csúcs. A német, ipari gázokat gyártó vállalat azonban már nemcsak visszakapaszkodott a korábbi szintekre, hanem már azt meghaladva új magasságokat vett célba. 

A hidrogén áll a siker középontjában, ami mint a jövő egyik potenciális energiaforrása felkeltette a befektetők érdeklődését is. A Linde júliusban kötött megállapodást a Pekingi Zöld Hidrogén Technológia Fejlesztési Ügynökséggel (Beijing Green Hydrogen Technology Development), hogy közösen fejlesztenek hidrogén mobilitási technológiát a 2022-es, Kínában megrendezésre kerülő Téli Olimpiára. 


A Linde július 30-án teszi közzé legfrissebb gyorsjelentését. A várakozások szerint az árbevétele ugyan enyhén alacsonyabb lehet, mint az előző év hasonló időszakéban, de ez nem lesz észrevehető az adózási előtti eredményben. Sőt az alapanyagok árába bekövetkezett tavaszi összeomlás miatt az eredménye még a tavalyinál is magasabb lehet.

Forrás: https://www.gasworld.com/linde-china-power-mou-to-develop-green-hydrogen-in-china/2019508.article  
https://www.marketscreener.com/LINDE-PLC-46923083/financials/  

Friss tartalmakért iratkozzon fel
a Prestige Financial Nézőpontra!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező