Célunk, hogy tanácsadásunk
eredményeként Ön megalapozott és
eredményes befektetési döntéseket
hozzon biztonságot nyújtó, intézményi
háttér mellett. A szolgáltatásunk
legfontosabb jellemzője az Ügyfeleink
számára biztosított exkluzivitás.
A Prestige Financial Zrt. több mint 10 éves
befektetési, kereskedési tapasztalattal
rendelkező munkatársa áll
az Ön rendelkezésre.

Az Ön Befektetése
a mi presztízsünk

Munkatársak

Czoller Ádám

vezető befektetési tanácsadó
Czoller Ádám

Ádám több, mint tíz éves privátbankári pályafutása alatt a befektetési piac számos területén szerezett komoly tapasztalatokat. Ezek közül a strukturált termékek, a befektetési alapok és a kötvények világa az, ahol leginkább otthon érzi magát. Ügyfeleivel mindig a kölcsönös bizalom kiépítésére törekszik, ezt aktív kapcsolattartással és naprakész információk nyújtásával éri el. Az egyedi befektetési igények mellet fontos számára a portfoliók biztonsága és kiszámítható hozama, ezt figyelembe véve tesz meg minden javaslatot.

 

E-MAIL

Dr. Lascsik László

vezető befektetési tanácsadó
Dr. Lascsik László

László több, mint tíz éves pénzügyi befektetési tapasztalattal– hazai és nemzetközi piacokon – áll ügyfelei rendelkezésére. Kiemelten a befektetési alapok, ETF-ek, részvények, certifikátok, állampapírok, vállalati kötvények, kriptovaluták kereskedésében szerzett tapasztalatát hasznosítva dolgozik ügyfelei befektetésekkel kapcsolatos igényeinek professzionális kiszolgálásán. A hét év vezetői tapasztalata, tárgyalóképes angol és német nyelvtudása, közgazdasági és jogi végzettsége biztosítja László számára a széleskörű látásmódot az értékpapírpiacon.

 

E-MAIL

Dr. V. Lavrencsik Dávid

vezető befektetési tanácsadó
Dr. V. Lavrencsik Dávid

Dávid 2006 óta dolgozik tőkepiacokkal kapcsolatos területeken, amelynek jelentős részét a privát banki befektetési tanácsadás, valamint a tőzsdei és devizapiaci üzletkötői tevékenység töltötte ki. Eddigi pályafutása alatt lehetősége nyílt, szinte a teljes befektetési piac akkurátus tanulmányozására, az eszközosztályokat érintő folyamatos tapasztalatszerzésre. Jogi végzettsége mellett, 2009-ben tőzsdei szakvizsgát szerzett. 2013-ban a Haszon magazin "Az év befektetője" címét érdemelte ki, egy egész éves befektetési verseny zárásaként. 2018- ban sikeresen abszolválta a Corvinus jogász-közgazdász képzését. 2013-tól tanácsadóként, folyamatos résztvevője a Gazdasági rádió széleskörű tőkepiaci és gazdasági kommunikációs tevékenységének. Az elmúlt tizennégy éves  tőkepiaci tevékenysége  alatt érett, vizsgálódó és sokoldalú szakemberré vált, aki alázattal szemléli a piacok kihívásait és aktív kockázatkezelés mellett segíti Ügyfeleit a befektetések útvesztőiben.    

E-MAIL

Gyöngyösi Péter

vezérigazgató
Gyöngyösi Péter

Péter pénzügyi területen szerzett széleskörű tapasztalata, több mint tíz évre nyúlik vissza. A piac aktív szereplőjeként, a finanszírozás, biztosítások és befektetések területén számos kiemelkedő eredményt ért el regionális és országos szinten. Értékesítési csapatok felépítése és menedzselése fontos momentumot jelent a pályafutásában, illetve a vállalkozásai életében. Cégcsoportban gondolkozik és a hosszú távú együttműködésben hisz. Péter részt vett pénzügyi termékek fejlesztésében és piaci bevezetésében. Régóta vonzza a befektetések világa, tapasztalatai mind hazai, mind nemzetközi területen széleskörűek.

Mottója: A legfontosabb érték az elégedett ügyfél.
E-MAIL

Kassay Szabolcs

vezető üzletkötő, hazai és nemzetközi piacok
Kassay Szabolcs

Szabolcs több mint tíz éve van a piacon, vezető prémium bankárként és privátbankárként is tevékenykedett. Ügyfélportfóliók megtervezése és kezelése mellett ügyfélrendezvények, szakmai fórumok, belső és ügyféloktatások megtartása is kiegészítették a profilját. Farmer-típus, azaz érzékeny a rendszerorientált, racionális kockázatkezelés által vezérelt és a kiszámíthatóságon alapuló, kiegyensúlyozott profittermelésre.


Mind a részvény-, mind a devizapiacon otthonosan mozog, de szívesen színesíti a portfólióját árupiaci és kötvénykitettséggel is. A megoldásokat keresi, nem a problémákat; az ügyeket elintézni szereti, nem bonyolítani; a lehetőséget kutatja, nem a kifogásokat.

Mottója: Nem csak a zenében, a befektetések világában is elengedhetetlen a jó ritmusérzék!
E-MAIL

Kántor Pál

stratégiai igazgató
Kántor Pál

Pál életének több mint tíz éve része a tőkepiac és a befektetések világa. Széleskörű tapasztalatot szerezett az állampapírok kereskedésétől a részvényeken át, a tőkeáttételes deviza, illetve ETF termékekig a piac szinte teljes vertikumában. Kiemelt ügyfelek portfoliójának megtervezése és kezelése mellett ügyfélrendezvények, ügyféloktatások megszervezésével és megtartásával is szélesítette szakmai tapasztalatait. Ezen tapasztalatokat kiválóan tudta hasznosítani a korábban általa irányított értékesítési hálózat menedzselésében. Mindezek mellett kereskedési rendszerek bevezetése és üzemeltetése, illetve kereskedési stratégiák kialakítása is a feladatai közé tatozott a munkája során.

Mottója: A szó számít, a bizalom kamatozik.
E-MAIL

Nagy György Lóránd

vezető befektetési tanácsadó
Nagy György Lóránd

Közgazdászként Lóránd 2006 óta a folyamatos szakmai megújulás jegyében végzi tőkepiaci tevékenységét.
Az immáron kilenc éves privát banki tanácsadói tudását és tapasztalatát nagy bankoknál és befektetési szolgáltatóknál szerezte, ahol lehetősége nyílt a precizitás és az állandó fejlődési igény mellett, az állhatatos szakmai attitűd elsajátítására is. Ügyfelei befektetési döntéshozatali támogatása kapcsán előremutató ismereteket szerzett a devizapiaci kereskedés minden területén.
Ezen felül az általános befektetési termékpaletta, eszközosztályok kapcsán is folyamatos impulzusok érik, amelyeket döntéssé konvertálva Ügyfelei vagyonának hosszú távú értékteremtésére fordít.
Két gyermek édesapjaként, házasságban él. Szabadidejét a természetjárás, a vadűzés és a barátaival együtt töltött minőségi idő tölti ki.

E-MAIL

Nagy Péter

régió vezető
Nagy Péter

Közgazdászként Péter széleskörű tapasztalatra tett szert a befektetések világában. Részvénypiaci, devizapiaci és egyéb tőzsdei kereskedések mellett, automatizált kereskedési alkalmazások kidolgozása és szoftverek fejlesztése is kiegészítették profilját. A tőkepiaci befektetések mellett aktívan részt vett vállalkozások tevékenységének pénzügyi elemzésében, beszámolók készítésében, valamint fedezeti célú kockázatkezelési technikák kidolgozásában. Péter szerint ahogyan egy vállalkozás életében fontos a kockázatok feltérképezése és hatékony kezelése, ez hasonlóképpen elengedhetetlen a befektetések területén is.

Mottója: Nem csak ismerni kell a piacot, hanem érezni is!
E-MAIL

Szarvadi László

tőkepiaci elemző
Szarvadi László

László egy üzleti terv készítésénél találkozott először a fedezeti ügyletek fogalmával több, mint tíz évvel ezelőtt. Magával ragadta a devizakereskedés világa, ahol kamatoztatni tudta a politológus végzettsége miatti globális összefüggéseket kereső szemléletét. Befektetési piaci ismereteit először a magyar tőzsdei szakvizsga teljesítése során szerezte meg, majd szakmai tudását az amerikai felügyelet devizakereskedési, határidős és opciós szakvizsgájának letételével erősítette meg. Pályafutása alatt értékes tapasztalatokat gyűjtött részvény/opció kombinációból épített portfoliók menedzselésében. László befektetési és vagyonkezelési stratégiák kialakítására fókuszál elsősorban, de a deviza- és árupiaci fedezeti ügyletek sem állnak távol tőle.

 

E-MAIL

Szilágyi László

vezető befektetési tanácsadó
Szilágyi László

A több mint tíz éves privátbanki területen eltöltött idő alatt és most is, László számára a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége. Büszkeséggel és örömmel tölti el, hogy különböző kockázati szinttel rendelkező portfolióknál is növelni tudta ügyfelei elégedettségét. Napi munkája során ügyfelei befektetési döntéseit támogatja. Befektetési területen főként állampapír forgalmazással, részvény és deviza kereskedéssel, befektetési alapok vásárlásával, határidős és opciós ügyletekkel színesíteni ügyfelei portfolióját. Ennek köszönhetően nem csak a hosszú távú szemlélet, hanem a rövid távú ügyletek is közel állnak hozzá.

 

E-MAIL

Turi Gerda

irodavezető
Turi Gerda

Turi Gerda az elmúlt pár évet egy multinacionális cégnél töltötte, ahol olyan készségekre tett szert, mint az integrált látásmód, a munkafegyelem, a sikeres csapatmunka alapjai és a szabálykövetés. Ezek a készségek, képességek és tapasztalatok nem csak szakmailag vannak Gerda segítségére, hanem az aktív sportban nyújtott teljesítményét is pozitívan befolyásolják. Remek kommunikációs készségének köszönhetően mindig megtalálja a közös hangot az ügyfelekkel, így Önt is örömmel igazítja majd útba budapesti irodánkban, és gondoskodik a tárgyalások kényelmes és zavartalan lebonyolításáról. 

 

E-MAIL

Közvetítő partnereink

A PFN – Prestige Financial Zrt. további közvetítőinek jegyzéke:

Név
Cím
Típus
Státusz
Név:
Szabóné Csisztu Anita
egyéni vállalkozó
Cím:
4200 Hajdúszoboszló,
Széchenyi utca 10.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Szabó Zoltán
egyéni vállalkozó
Cím:
1139 Budapest,
Hajdú utca 17.2.em.16.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Nagy Sándorné
egyéni vállalkozó
Cím:
4031 Debrecen,
Földi utca 10/A
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Pénzügyek-Okosan Kft.
Cím:
4225 Debrecen,
Ispán utca 4.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Juhász Dóra
egyéni vállalkozó
Cím:
4028 Debrecen,
Hadházi út 135. IV/10
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Czoller Ernő
egyéni vállalkozó
Cím:
7634 Pécs,
Mályva utca 14.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Deák Krisztián
egyéni vállalkozó
Cím:
1182 Budapest,
Gyergyó utca 11.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Nagy György Lóránd
egyéni vállalkozó
Cím:
5000 Szolnok,
Toldi utca 4.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Papp Szabolcs
egyéni vállalkozó
Cím:
1047 Budapest,
Külső Szilágyi út 30. 4/13
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Baranyai Zoltán
egyéni vállalkozó
Cím:
1144 Budapest,
Szentmihályi út 15. 10. 43.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív
Név:
Simig Balázs
egyéni vállalkozó
Cím:
1054 Budapest,
Hold utca 23. 3. em. 12A.
Típus:
Bszt. szerinti további közvetítő
Státusz:
Aktív

Az Erste Befektetési Zrt. (1138-Budapest, Népfürdő utca 24–26.; a továbbiakban: Erste) és a PFN Prestige Financial Zrt. között Függő Ügynöki Keretszerződés jött létre, amely alapján a PFN Prestige Financial Zrt. az Erste függő ügynökeként befektetési szolgáltatási tevékenységek és kiegészítő szolgáltatások közvetítését végzi az Erste részére. A PFN Prestige Financial Zrt. nyilatkozik arról, hogy a függő ügynöki tevékenységének végzése céljából az Erste előzetes írásbeli hozzájárulása esetén és az Erste által meghatározott körben a Bszt. 115. § (4) bekezdésében meghatározott közvetítőt vehet igénybe.

A további közvetítő a PFN-Prestige Financial Zrt. függő ügynökkel kötött megbízási szerződés alapján az Erste Befektetési Zrt., mint megbízó részre az alábbi befektetési szolgáltatási, illetve kiegészítő szolgáltatási tevékenységeket közvetíti:

  • megbízási felvétele és továbbítása
  • megbízás végrehajtása az ügyfél javára
  • sajátszámlás kereskedés
  • befektetési tanácsadás
  • pénzügyi eszköz elhelyezése az eszköz (pénzügyi eszköz) vételére vonatkozó kötelezettségvállalás nélkül
  • befektetési hitel nyújtása
  • befektetési szolgáltatási tevékenységhez kapcsolódó valutával és
  • devizával történő kereskedés
  • befektetési elemzés és pénzügyi elemzés

Bővebb információ a további közvetítőkről:
https://intezmenykereso.mnb.hu/

Függő ügynöki tevékenység
A PFN-Prestige Financial Zrt. az Erste Befektetési Zrt. befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. Törvény (Bszt.) 111.§ (2) bekezdés A.) pontja szerinti függő ügynöke.

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által kiállított a függő ügynöki tevékenység végzésére feljogosító engedéllyel rendelkezik.
MNB azonosító szám: 25284643
LEI kód: 984500FF85FI894BFF64