Munkatársaink

gyongyosi-peter-1-1

Gyöngyösi Péter

vezérigazgató

e-mail: gyongyosi.peter@pfn.hu

Pénzügyi területen szerzett széleskörű tapasztalatom, több mint tíz évre nyúlik vissza. A piac aktív szereplőjeként, a finanszírozás, biztosítások, befektetések területén számos kiemelkedő eredményt sikerült elérnem regionális és országos szinten. Értékesítési csapatok felépítése és menedzselése fontos momentumot jelent a pályafutásomban, illetve a vállalkozásaim, életében. Cégcsoportban gondolkodom, és a hosszú távú együttműködésben. Részt vettem pénzügyi termékek fejlesztésében, és piaci bevezetésében. Rég óta vonz a befektetések világa, tapasztalataim mind hazai mind nemzetközi területen széleskörűek.

Mottóm: „legfontosabb érték az elégedett ügyfél”

kantor-pal-300x300

Kántor Pál

stratégiai igazgató

e-mail: kantor.pal@pfn.hu

Több mint tíz éve része az életemnek a tőkepiac és a befektetések világa. Széleskörű kereskedési tapasztalatot szereztem az állampapírok kereskedésétől, a részvények kereskedésén át, a tőkeáttételes deviza, illetve ETF termékekig a piac szinte teljes vertikumában. Kiemelt ügyfelek portfoliójának megtervezése és kezelése mellett ügyfélrendezvények, ügyféloktatások megszervezésével és megtartásával is szélesítettem szakmai tapasztalataimat. Ezen tapasztalatokat kiválóan tudtam hasznosítani a korábban általam irányított értékesítési hálózat menedzselésében. Mindezek mellett kereskedési rendszerek bevezetése és üzemeltetése, kereskedési stratégiák kialakítása is a feladataim közé tatozott a munkám során.

Mottóm: „a szó számít, a bizalom kamatozik”

Kassay Szabolcs

vezető üzletkötő, hazai és nemzetközi piacok

e-mail: kassay.szabolcs@pfn.hu

Több mint tíz éve vagyok a piacon, vezető prémium bankárként és privátbankárként tevékenykedtem. Ügyfélportfóliók megtervezése és kezelése mellett ügyfélrendezvények, szakmai fórumok, belső és ügyféloktatások megtartása is kiegészítették a profilomat. Farmer-típus vagyok, azaz érzékeny a rendszerorientált, racionális kockázatkezelés által vezérelt és a kiszámíthatóságon alapuló, kiegyensúlyozott profittermelésre.

Mind a részvény-, mind a devizapiacon otthonosan mozgok, de szívesen színesítem a portfóliómat árupiaci és kötvénykitettséggel is. A megoldásokat keresem, nem a problémákat; az ügyeket elintézni szeretem – nem bonyolítani; a lehetőséget kutatom, nem a kifogásokat!

Nős vagyok, lassan negyed százada dobolok, amely meghatározó az életemben.

Mottóm: nem csak a zenében, a befektetések világában is elengedhetetlen a jó
ritmusérzék!

Nagy Péter

régió vezető

e-mail: nagy.peter@pfn.hu

Közgazdászként széleskörű tapasztalatra tettem szert a befektetések világában. Részvénypiaci, devizapiaci és egyéb tőzsdei kereskedések mellett, automatizált kereskedési alkalmazások kidolgozása és szoftverek fejlesztése is kiegészítették profilomat. A tőkepiaci befektetések mellett aktívan részt vettem vállalkozások tevékenységének pénzügyi elemzésében, beszámolók készítésében, valamint fedezeti célú kockázatkezelési technikák kidolgozásában. Ahogyan egy vállalkozás életében fontos a kockázatok feltérképezése és hatékony kezelése, ez hasonlóképpen elengedhetetlen a befektetések területén is.

Szabadidőmben szívesen sportolok, a labdarúgás és a crossfit állnak közel hozzám, mindezek mellett a vadászat szenvedélyének is szívesen hódolok.

Mottóm: „Nem csak ismerni kell a piacot, hanem érezni is!”

szarvadi-laszlo.-1x1

Szarvadi László

tőkepiaci tanácsadó

e-mail: szarvadi.laszlo@pfn.hu

Egy üzleti terv készítésénél találkoztam először a fedezeti ügyletek fogalmával több, mint 10 évvel ezelőtt. Magával ragadott a devizakereskedés világa, ahol kamatoztatni tudtam a politológus végzettségem miatti globális összefüggéseket kereső szemléletemet. Befektetési piaci ismereteimet először a magyar tőzsdei szakvizsga teljesítése során szereztem meg, majd az amerikai felügyelet devizakereskedési, határidős és opciós szakvizsgájának letételével erősítettem meg.

Pályafutásom alatt értékes tapasztalatokat gyűjtöttem részvény/opció kombinációból épített portfoliók menedzselésében. Befektetési és vagyonkezelési stratégiák kialakítására fókuszálok elsősorban, de a deviza- és árupiaci fedezeti ügyletek sem állnak távol tőlem.

laci22

Dr. Lascsik László

vezető befektetési tanácsadó

email: dr.lascsik.laszlo@pfn.hu

Több, mint 10 éves  pénzügyi befektetési tapasztalatommal – a hazai és nemzetközi piacokon – állok ügyfeleim rendelkezésére.  Kiemelten  a befektetési alapok, ETF-ek, részvények, certifikátok, állampapírok, vállalati kötvények, kriptovaluták kereskedésében szerzett munkatapasztalatomat hasznosítva dolgozom ügyfeleim befektetésekkel kapcsolatos igényeinek professzionális kiszolgálásán.

A hét év vezetői tapasztalom tárgyalóképes angol és német nyelvtudásom, közgazdasági és jogi végzettségem biztosítja számomra a széleskörű látásmódot az értékpapírpiacon.

cég (1 of 1)

Czoller Ádám

vezető befektetési tanácsadó

e-mail: czoller.adam@pfn.hu

A több, mint tíz éves privátbankári pályafutásom alatt a befektetési piac számos részterületén szereztem komoly tapasztalatokat. Ezek közül a strukturált termékek, a befektetési alapok és a kötvények területe az, ahol leginkább otthonosan érzem magam. Ügyfeleimmel mindig a kölcsönös bizalom kiépítésére törekszem, ezt aktív kapcsolattartással és naprakész információk nyújtásával érem el. Az egyedi befektetési igények mellett is fontos számomra a portfoliók biztonsága és kiszámítható hozama, ezt figyelembe véve teszek minden javaslatot.
Az élet minden területén szeretem a kihívásokat, így a családom mellett a sportban is ezt keresem, legyen szó kerékpározásról, vagy síelésről, mindenből a lehető legtöbbet szeretném kihozni.

laciúj

Szilágyi László

vezető befektetési tanácsadó

e-mail: szilagyi.laszlo@pfn.hu

A több mint 10 éves privátbanki területen eltöltött idő alatt és most is számomra a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége. Büszkeséggel, örömmel tölt el, hogy a különböző kockázati szinttel rendelkező portfolióknál is növelni tudtam ügyfeleim elégedettségét. Napi munkám során ügyfeleim befektetési döntéseit támogatom. Befektetési területen főként állampapír forgalmazással, részvény, deviza kereskedéssel, befektetési alapok vásárlásával, határidős és opciós ügyletekkel  igyekszem színesíteni ügyfeleim portfolióját. Ezért nem csak a hosszú távú szemlélet hanem a rövid távú ügyletek is közel állnak hozzám.